Material

Vi erbjuder ett stort urval av material

plexiglas göteborg

Akryl (PMMA)

Akryl är ett fantastiskt material som det går att skapa funktionella och snygga produkter av. Exempel på användningsområden är displayer, skyltar, butiksinredning, ramar, broschyrhållare m.m. Akryl har en utmärkt UV-och väderstabilitet, god slagtålighet och hög transparens. Materialet kan fås både som skivor, akrylrör och akrylstavar.

Kontakta oss

Polykarbonat (PC)

Ett perfekt material för maskinsskydd, beröringsskydd eller skyltar och ljusreklam som riskerar att utsättas för skadegörelse. Polykarbonat är otroligt slagtåligt och kan levereras både i klara och opala skivor.

Kontakta oss
plexiglas göteborg
plexiglas göteborg

PETG

Ett material med bra slaghållfasthet, livsmedelsgodkänt och god brandklassning. Produkter kan vara displayställ, priskantshållare och behållare för läkemedelsindustrin. Materialet är godkänt för användning tillsammans med livsmedel och kan därför exempelvis användas för avdelare i frysdiskar etc.

Kontakta oss

Polystyren (PS)

Används oftast till produkter som displayer på golv eller disk. Materialet har goda tryck och formningsegenskaper.

Kontakta oss
plexiglas göteborg
plexiglas göteborg

Skummad PVC

Materialet passar utmärkt till urfrästa bokstäver, reklamskyltar och displayer och är mycket prisvärt. Används även till mässmontrar då det är lättjobbat, går att printa på och har låg vikt.

Kontakta oss